Hírek


Tájékoztatás, válaszok a gyakran feltett kérdésekre

Az MVTFA "A magyarországi mikro-, kis- és középvállalkozások webfejlesztésének támogatására" kiírt pályázatával kapcsolatban jelentős érdeklődés mutatkozott. Számos levelet, megkeresést kaptunk, melyekre itt  összegyűjtve adunk válaszokat, tájékoztatást:

 • "Nyitva van még a pályázat, nem merültek ki a támogatási források?"
  A pályázat 2015.március 16.-án került kiírásra és jelenleg is nyitott, beadható rá pályázat, a támogatási forrás nem merült  ki.
 • "Hogyan kaphatok értesítést a források kimerüléséről, a pályázat esetleges korábbi lezárásáról?"
  Rendszeresen frissítjük a pályázat státuszát a weboldalunkon, így különösen a pályázati forrás pályázati időszaknál korábbi kimerüléséről is tájékoztatást adunk.
 • Egyéni vállalkozók pályázhatnak?
  A pályázatban KKV-k vehetnek részt, egyéni vállalkozók nem.
 • Milyen cég lehet Ajánlattevő a pályázatban?
  Bármilyen cég lehet Ajánlattevő, amennyiben teljesíti a Pályázati Útmutatóban megjelölt feltételeket (szakmai kompetencia, árbevétel, referenciák,...).
 • Alvállalkozónak jelentkeznék be a pályázathoz.
  A pályázatot a Pályázó nyújthatja be. Az Ajánlattevő ("Alvállalkozó") a pályázó által kiválasztott közreműködő cég aki a Pályázóval áll kapcsolatban. Az MVTFA nem közvetít Ajánlattevőket, nem vesz részt a Pályázók és Ajánlattevők összehangolásában.
 • Kötelező pályázatíró közreműködését igénybe venni a pályázat benyújtásához?
  Nem kötelező.
 • A pályázat elbírálási díj visszajár elutasított pályázat esetén?
  Nem. A pályázat elbírálási díj fedezi az egyes pályázatok formai és tartalmi elbírálásának költségeit.  Ugyanakkor a nyilvánvaló formai hiba miatt elutasított pályázatok esetében (pl. hiányosan beadott pályázat) a Kuratórium döntése alapján az Alapítvány méltányosságból visszafizeti a pályázati díjat.
 • A pályázat elbírálási díj visszajár idő előtti forráskimerülés esetén?
  Igen, a Pályázati Útmutató XI. bek. 4. pontja alapján "Amennyiben az Alapítvány a pályázatot forráshiány miatt nem tudja befogadni, abban az esetben a pályázati díj visszafizetésre kerül. "
 • Pályázható új weboldal fejlesztése, vagy csak megújítása?
  Weboldal fejlesztés és megújítás is egyaránt támogatható, amennyiben a projekt a pályázati kiírás céljainak megfelel.
 • Mobiltelefon applikáció fejlesztés támogatható?
  Igen, amennyiben a projekt a pályázati kiírás céljainak megfelel.
 • Online reklámozás (pl. banner megjelenés) támogatható?
  Nem. A pályázati kiírás alapján marketing költség nem támogatható.
 • Tabletre készült fejlesztési projektünkhöz elszámolható a fejlesztési költségek mellett a  teszteléshez szükséges tablet?
  Nem. A pályázati kiírás alapján hardver költség nem számolható el. A hardverbe a személyi számítógépek, laptopok és szervereken kívül beletartoznak többek között a számítógép-perifériák (nyomtató, monitor, ...) valamint a tablet-ek és mobiltelefonok is.

 

Az újabb beérkező kérdésekre is választ adunk weboldalunkon, 1-2 heti frissítéssel. Kérjük amennyiben érdeklődik a pályázat iránt keresse fel rendszeresen weboldalunkat.
Webfejlesztési pályázat indult

 
      Elindult az MVTFA új, "A magyarországi mikro-, kis- és középvállalkozások webfejlesztésének támogatására" kiírt pályázata. A pályázatok 2015. március 16.-tól beadhatóak. 

A pályázati támogatás keretében a magyarországi KKV-k maximálisan 400.000 Ft vissza nem térítendő támogatást nyerhetnek el webfejlesztések támogatására. A támogatható tevékenységek között szerepel többek között a céges weboldalak elkészítése és megújítása, a CRM rendszerek bevezetése, az online szolgáltatások és e-kereskedelmi megoldások fejlesztése.

A pályázatok elbírálásánál fontos szempont a projekt pályázati céloknak való megfelelése és a projekt fenntarthatósága egyaránt. 

A részletes pályázati dokumentumok a Pályázatok menüpont alatt érhetőek el.

      

Pályázat

Elindult az MVTFA új, "A magyarországi mikro-, kis- és középvállalkozások webfejlesztésének támogatására" kiírt pályázata. A pályázatok 2015. március 16.-tól beadhatóak.

Az Alapítványról

A Magyar Vállalkozások Technológiai Fejlesztéséért Alapítvány (MVTFA) célkitűzése a hazai Kis- és Középvállalkozói szektor technológiai fejlesztése, a magyar KKV-k Európai Uniós versenyképességének javítása.